Het laatste avondmaal in New York eten we in de hippe wijk Meatpacking
District. We laten Italiaanse designzaken en luxe Franse bistro's links
liggen en kiezen voor the all American thing: Bill's Bar and Burger. Op lokale foodblogs worden Bill's burgers de hemel in geprezen:
'phenomenal!'. Bill runt een sfeervol bruin eetcafé met basketbal op
grote tv-schermen. Hij heeft een aantal streekbieren op de tap
en wijn uit California. Amerikaanse wijn is schaars in deze
buurt; de winebars schenken hoofdzakelijk Franse en Italiaanse
wijnen waar snobs gretig teveel voor betalen.
Bij Bill drinken we de Healdsburg Ranches Cabernet Sauvignon 2009. Een volle warme wijn die naar bramen geurt en een klein pepertje in de afdronk heeft. Met net zo'n sappige body als de burger: wat mij betreft de beste burger in town!
Bij Bill drinken we de Healdsburg Ranches Cabernet Sauvignon 2009. Een volle warme wijn die naar bramen geurt en een klein pepertje in de afdronk heeft. Met net zo'n sappige body als de burger: wat mij betreft de beste burger in town!